Mikor és hol láthatjuk az EWTN Magyarország adását? - 2018.08.29

Kedves Testvérek! Örömmel tudatjuk, hogy augusztus 15-től az EWTN Magyarország adása kódolatlanul elérhető az interneten, a www.ewtn.hu/eloadas oldalon. A következő lépés, hogy a Katolikus Világhálózat magyar nyelvű televíziós csatornája a kábeltelevíziós szolgáltatók hálózatán is megjelenjen. Terveink szerint ennek időpontja Szűz Mária születésének ünnepe, Kisboldogasszony napja lesz. Ezt követő lépés az EWTN Magyarország életében, hogy a digitális felületeken is megjelenjen. Ezért már most meghívom Önt arra, hogy rendszeresen látogassa meg honlapunkat az ewtn.hu oldalt és kövesse ennek a médiamissziónak a fejlődését.

Kérjük a kitartó imájukat, hogy az Örökkévaló Szó minden olyan szívhez eljusson, aki hallgatni és nézni fogja az EWTN Magyarországot.

Kérjük Önt, hogy segítsen az új katolikus televízióban lelki és anyagi támogatással! Az ehhez szükséges összes információ már megtalálható a honlapunkon, vagy bátran hívjon bennünket a 06 1 / 780 80 85-ös katolikus televíziós közönségszolgálati telefonszámon.

Hálával, EWTN Magyarország

Üdvözöljük a megújult honlapon! - 2018.08.29

Örülünk, hogy a honlap olvasói között üdvözölhetjük. Bízunk benne, hogy  az EWTN Katolikus Világhálózat honlapjai között megállja a magyar oldal is a helyét. Reméljük Magyarországon is sikerül megismertetni Angelica anya szellemi örökségét Önökkel. Szeretnénk, hogy a televíziós adás mellett a honlap is lelki táplálékul szolgáljon minden olvasónk számára.

A jövőben is várjuk észrevételeiket adásainkkal, eseményeinkkel kapcsolatban. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Hálával, EWTN Magyarország